Algemeen

kunstbus1

GEZOCHT!!! Wij zoeken een nieuwe penningmeester.

Weet u in uw familie of in uw kennissenkring iemand die deze functie op zich zou willen nemen? Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met
Aart van der Zwet, telefoonnummer (0252) 415799, e-mail aad.diny@casema.nl

 

We staan aan het begin van weer een nieuw theaterseizoen. Onder het volgende item van deze website vindt u onze keuze van nieuwe voorstellingen voor de maanden september t/m december 2018.

Er is weer veel te beleven op theater- en museagebied en we hopen dat u uw keuze kunt maken. In november komt het programma van januari/april 2019.

Wilt u rekening houden met het volgende:

 • Voor het nieuwe seizoen 2018/2019 dient u opnieuw lid te worden. (leeftijdsgrens: 55 jaar of ouder).
 • Het lidmaatschap bedraagt € 5.00 per persoon.
 • Het bedrag s.v.p. overmaken op :   Rekeningnummer NL81RABO0166334197 Rabo bank te Lisse t.n.v. Paraplu – Kunstbus p/a Molenstraat 4, 2161 HW Lisse o.v.v. lidmaatschap 2018/2019. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, bent u lid voor dit seizoen.
 • U ontvangt dan een programma waaruit u een keuze kunt maken voor één of meer voorstellingen waarvoor u zich kunt inschrijven.
 • Wij vermelden daarbij steeds de uiterste datum voor ontvangst van uw betaling.
 • ATTENTIE: Als u zich voor de eerste keer als nieuw lid inschrijft voor een voorstelling, geef dan uw persoonsgegevens door aan de penningmeester; telefoonnummer onderaan deze info.
 • Onze werkwijze is als volgt: De volgorde van betaling wordt in de computer geregistreerd.U krijgt bericht als u reserve bent. Als er iemand plotseling verhinderd is, krijgt u alsnog een plaats en zullen wij u dat laten weten. Is er tot op de dag van uitvoering geen afmelding geweest, dan krijgt u uw geld teruggestort.
 • Uw toegangskaarten krijgt u in de bus uitgereikt.
 • Bij uitzondering en na telefonisch overleg kunt u een introducé meenemen. 

  Opstapplaatsen:

  Beukenhof/Westerdreef, Apotheek Poelpolder, Brandweerkazerne te Sassenheim.

  Informatie:

  Bep Clemens                0252-413632       organisator

  Ria Markus                  0252-429885       organisator

  Diny van der Zwet       0252-415799       organisator, aad.diny@casema.nl

  Aart van der Zwet       0252-415799       penningmeester

  Wij wensen u veel plezier bij het maken van uw keuze voor het nieuwe seizoen.

  Voor het komende seizoen hebben we nieuwe leuke ideeën; tenminste, dat vinden wij. Als u de aankondigingen leest, zult u dat zeker met ons eens zijn.Bijvoorbeeld: met elkaar naar de SENIOREN BEURS IN UTRECHT. Nog niet eerder daar geweest? Dan is dit uw kans!En nog iets nieuws, en wel een HIGH TEA IN DE PHILHARMONIE IN HAARLEM, met aansluitend een Franse middag met prachtige chansons.En dan hebben we nog eens verteld over de bijzondere kerstvoorstelling in DE MUZE IN NOORDWIJK MET DE 3JS. U kent ze vast wel, die 3 mannen uit Volendam die zo geweldig zingen.Wat hebben wij nog meer voor u? Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk snel verder, let wel in de inschrijfdatum en schrijf tijdig in.  

 • Ook hebben wij verschillende voorstellingen op de zondagmiddag gepland, een leuke invulling voor een soms saaie middag.

 

  

 

 

Advertenties