Inloopcafé

Kerstkrans Patricia

Kerstkrans maken bij De Paraplu

Onder de vlag van Stichting De Paraplu organiseert Patricia de Jong een tweetal workshops, dat in het teken zal staan van de komende kerstdagen. U wordt uitgedaagd om met behulp van lapjes en mooie kerstdecoraties een krans te versieren. Er kan dan voor verschillende kleurencombinaties gekozen worden. Dat zal ongetwijfeld een prachtige aanvulling worden voor de kerstsfeer in of rondom uw woning. Dus, grijpt uw kans!

Op dinsdag 11 december a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in De Beukenhof en op vrijdag 14 december van 10.00 tot 12.00 uur in ’t Poelhuys.

Deelname kost € 5,– per workshop, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Om organisatorische redenen moet u zich vooraf aanmelden. Voor de workshop in De Beukenhof kunt u zich aanmelden bij Lida Zoet via telefoon 0252 410331 en voor de workshop in “t Poelhuys via telefoon 06-28408417 of e-mail prutsenpracht@gmail.com.

logo paraplu InloopCafekopie

Elke week op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 9.30 uur tot 12 uur is het een gezellig samenzijn van het InloopCafé in zaal Hyacint van De Beukenhof. U bent van harte welkom voor een kopje koffie of thee (voor eigen rekening), een sociaal contact, het lezen van de krant en/of een gesprek met de overige gasten of gastvrouwen en/of –heren. Ook is er ruimschoots gelegenheid om creatief bezig te zijn, wenskaarten te maken, een spelletje te spelen of een kaartje te leggen.

Computerinloop in De Beukenhof 

op dinsdag 8 januari 2019

computerhulp

Op de 1e dinsdagmorgen van de maand kunt u van 9.00 tot 12.00 uur met computer- of tabletvragen terecht in het InloopCafé in De Beukenhof.

Hebt u vragen of problemen over het werken met uw computer, laptop of tablet dan kunt u daar terecht. Indien mogelijk kunt u uw vraag van tevoren mailen naar computerinloopvraag@gmail.com zodat de vrijwilliger zich op het probleem kan voorbereiden. Zo nodig neemt de vrijwilliger van dienst in de loop van de maand contact met u op om een afzonderlijke afspraak te maken. Hebt u in het algemeen vragen over internet, wat is een tablet?, wat kan ik met een computer doen?, ook dan bent u ook van harte welkom.

 ****************************

Wie heeft er nog `knutsels´ of `frutsels´?

knutsel 2Wie `knutselt´ er graag: kaarten maken, breien, haken, borduren, enz.? Alleen thuis bezig zijn, is maar saai … nou ja, dat KAN het zijn …;-). Met anderen erbij kom je op meer ideeën: je inspireert elkaar.

In zaal De Hyacint van De Beukenhof kan naar hartenlust geknutseld worden en wel van 9.30 – 12.00 uur op de dinsdag- , donderdag- en vrijdagochtenden.

knutsel 3Iedereen is welkom. Het is geheel gratis! Alleen de genuttigde koffie hoeft u maar te betalen. Maar wie knutselspulletjes (`frutsels´) over heeft, mag ze gerust meebrengen. Zo kunt u ook een eigen snijmat, snijmesje, kraaltjes, restjes kant en lint, kleurige knopen, stempels, DMC-garen en bijbehorende naald(en) enz. meebrengen voor eigen gebruik, maar dit is echt niet verplicht. Het gaat om de gezelligheid.

Komt u ook eens kijken, geheel vrijblijvend? Wie weet, blijft u gezellig ‘hangen’ …

****************************

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s