KrantCaféLisse

oud lisse 1

 

“Een lekkere volle bak bij de presentatie van Simon van Dijk en Koos van der Zwet van het Cultuur-Historische Vereniging Oud Lisse in ‘t KrantCafé. Simon van Dijk liet foto’s en filmbeelden zien over Lisse in vroegere tijden en Koos van der Zwet vertoonde een PowerPoint presentatie over oude beroepen in Boeren Burgers Buitenlui. Ongeveer 60 aanwezigen luisterden ademloos naar deze verhalen, terwijl een enkeling een verbetering in sommige anekdotes aanbracht. Hier en daar werd zelfs een traantje weggepinkt als hij of zij een bekende ontwaarde in deze beelden”.

oud lisse 2

Vereniging Oud Lisse op de koffie bij

‘t KrantCafé

Op woensdag 11 april a.s. komt de Cultuur-Historische Vereniging Oud Lisse bij het KrantCafé in het sociaal-cultureel centrum ’t Poelhuys op de koffie. Simon van Dijk vertoont dan historische foto’s en filmbeelden met ondertiteling  ‘Lisse in vroegere tijden’. Koos van der Zwet zal vervolgens een PowerPoint presentatie verzorgen onder het motto “Boeren Burgers Buitenlui”. Deze presentatie gaat over beroepen van vroeger. Het belooft een geanimeerde bijeenkomst te worden.

De aanvang is om 10.00 uur. Alle belangstellenden zijn vanaf 9.30 uur van harte welkom. De toegang is € 1.50, inclusief koffie of thee. In de pauze wordt een kopje koffie of thee gereserveerd.

 

Wilt u eens gezellig, samen met wat leeftijdgenoten, een kopje koffie of thee drinken en een praatje maken? Of komt u even de kranten doorbladeren om zo van allerlei zaken op de hoogte te blijven? Het KrantCafé biedt u daarvoor graag de mogelijkheid in ’t Poelhuys. Er zijn altijd gastdames en/of –heren aanwezig met wie u aan de praat kunt raken.

Het KrantCafé is alle ochtenden van de werkdagen geopend, behalve op donderdagochtend. U kunt er van 10.00 tot 12.00 uur terecht.

Regelmatig worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd. Zo zijn er heerlijke lunches, creatieve en muzikale ochtenden en interessante lezingen.

Alle activiteiten worden tijdig aangekondigd in de lokale weekbladen, op de website en op Facebook.

dagdeel:                   iedere ochtend, behalve donderdag, van 10.00-12.00 uur

locatie:                     ’t Poelhuys, foyer

start:                         4.9.2017 tot 15.12.2017 en 2.01.2018 tot 29.6.2018

 

contactpersonen:   Joke Rhebok-van Gulik, jokevangulik@hotmail.com, Jopie van Nobelen, corenjopie@kpnmail.nl en John Rhebok, Jrhebok666@gmail.com

Voor vervoer naar ’t Poelhuys kunt u gebruikmaken van de Seniorenbus. tel. 06-83535859 (een dag van te voren bellen tussen 08.30 en 12.30 uur). De kosten van de Seniorenbus bedragen € 1,75 per rit; dus uit en thuis € 3,50.

öööööööööööööööööööö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s