KrantCaféLisse

Workshops in ‘t KrantCafé

Op elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur is in ‘t Poelhuys een gevarieerd aanbod van vormen van handenarbeid onder leiding van Patricia de Jong.

De volgende workshop is op vrijdag 7 december a.s. Op het programma staat dan het schilderen van een vogel. U wordt dan van 10.00 tot 12.00 uur verwacht in ’t Poelhuys.

vogeltje

Deelname kost (dit jaar nog) € 5,– per workshop, dit is inclusief een kopje koffie of thee.
Om organisatorische redenen moet u zich vooraf aanmelden via telefoon 06-28408417 of e-mail prutsenpracht@gmail.com.

Ondertussen is besloten dat na de jaarwisseling deze workshops in ’t KrantCafé worden voortgezet, steeds op de eerste vrijdag van de maand. Over de onderwerpen wordt u nog geīnformeerd. Hou de berichtgeving in de gaten!

Voor nadere informatie zie ook en www.prutsenpracht.nl

Kerstlunch in ‘t KrantCafé

Op dinsdag 18 december a.s. wordt in aanloop naar de kerstdagen om 11.30 uur een heerlijke kerstlunch geserveerd in het Sociaal Cultureel Centrum ’t Poelhuys aan de Vivaldistraat 4 te Lisse. Het menu bestaat uit: bospaddenstoelensoep, kiprollade met rode wijn en kaneel saus, aardappelgratin, haricotverts, stoofperen en een toetje toe. Daarbij hoort natuurlijk een drankje naar wens. Deze lunch wordt verzorgd door keurslager R. Clemens, Vivaldistraat 3 te Lisse.
logo slagerkopie

De kosten van deze lunch bedragen € 8,00. Men kan zich inschrijven vanaf 3 december t/m 14 december 2018 bij de gastvrouwen/ heren van ‘t KrantCafé op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in ’t Poelhuys.

Na deze heerlijke lunch kunt u kijken en luisteren naar het optreden van het mannenkoor Kasteelheeren in datzelfde Poelhuys. Houd de komende weken de berichtgeving in de gaten voor meer informatie over dit mannenkoor.

logo_kasteelheeren-212x300

‘t KrantCafé nodigt u van harte uit voor dit optreden of u nu wel of niet gebruik maakt van de kerstlunch. Het optreden is van vanaf 13.00 tot 15.00 uur.

Entree is gratis

Wilt u eens gezellig, samen met wat leeftijdgenoten, een kopje koffie of thee drinken en een praatje maken? Of komt u even de kranten doorbladeren om zo van allerlei zaken op de hoogte te blijven? Het KrantCafé biedt u daarvoor graag de mogelijkheid in ’t Poelhuys. Er zijn altijd gastdames en/of –heren aanwezig met wie u aan de praat kunt raken.

Het KrantCafé is vanaf 3 september alle ochtenden van de werkdagen geopend, behalve op donderdagochtend. U kunt er van 10.00 tot 12.00 uur terecht. Regelmatig worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd. Zo zijn er heerlijke lunches, creatieve en muzikale ochtenden en interessante lezingen. Alle activiteiten worden tijdig aangekondigd in de lokale weekbladen, op de website en op Facebook.

Het seizoen loopt van 3.9.2018 tot 21.12.2018 en 2.1.2019 tot 28.6.2019.

contactpersonen:   Joke Rhebok-van Gulik, jokevangulik@hotmail.com, Jopie van Nobelen, corenjopie@kpnmail.nl en John Rhebok, Jrhebok666@gmail.com

Voor vervoer naar ’t Poelhuys kunt u gebruikmaken van de Seniorenbus. tel. 06-83535859 (een dag van te voren bellen tussen 08.30 en 12.30 uur). De kosten van de Seniorenbus bedragen € 1,75 per rit; dus uit en thuis € 3,50.

öööööööööööööööööööö

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s