Zondag Open

 salonorkest

Gedurende de herfst- en wintermaanden wordt op zes zondagmiddagen een open cultureel programma met mooie, gezellige voorstellingen aangeboden.

contactpersonen: mevrouw Lida Zoet, tel. 410331, lidazoet@hotmail.nl de heer Cor Kool, tel. 412201, corkool@casema.nl

29 april Zondag Open met La Musiquette

foto la Musiquette

Het laatste optreden dit seizoen is op zondag 29 april a.s. met het ensemble “La Musiquette” uit de Haarlemmermeer.

La Musiquette is een vereniging waarvan leden een ensemble vormen om concerten te verzorgen. Het ensemble bestaat uit 5 personen nl. 2 sopranen, 1 tenor en 1 bariton en 1 conservatorium geschoolde pianist. De zangers en zangeressen hebben geschoolde stemmen en hebben veel ervaring opgedaan met solistenwerk bij andere verenigingen, maar ook op tv bij beroepsgroepen.

Het repertoire is in principe licht klassiek, vooral operette, een beetje opera, maar ook musical, Italiaans en een beetje Spaans. Er wordt gestreefd naar een programma in André Rieu stijl. Bekende en onbekende melodieën, vrolijke en serieuze liedjes, luister- en meezingliedjes. Alles om er een muzikale, maar ook gezellige middag van te maken met een lach en een traan. Dit alles onder begeleiding van een voortreffelijk spelende pianist die uit (bijna) iedere piano een onovertroffen geluid kan krijgen. “

Het optreden is in De Beukenhof, Eikenlaan 2a, Lisse. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage van de bezoekers in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

 28 januari 2018 Route 66

Een foto impressie

collage b

 ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

 18 februari 2018 Big Band Oegstgeest

 foto Big Band Oegstgeest

Het was genieten geblazen op deze zonnige zondag in De Beukenhof. Zondag Open had Big Band Oegstgeest uitgenodigd om een partijtje mee te blazen. Eigenlijk was de Beukenhof veel te klein. Het zat prop e n propvol. Als er een nieuwe Beukenhof moet komen kan de zaal beslist niet kleiner worden, eerder groter. Er kon geen mens meer bij. Het was dan ook een top optreden van deze band. Ze brachten een zeer veelzijdig programma van bekende en onbekende arrangementen. Goed te horen was ook dat menig arrangement exclusief voor deze band gemaakt is. Bijzonder was ook dat er veel solo’s van muzikanten te beluisteren viel. Ze zijn allemaal aan bod geweest. Een kers op de taart was de zangeres Erica Laros. Zij was echt een geweldige aanvulling op deze band. Het was niet te merken dat dit haar eerste optreden was. Zie ook www.bigbandoegstgeest.nl, ook Facebook.

Een fotoimpressie

 

 ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

 18 maart 2018 Cantiflora

 Groepsfoto1 Cantiflora

Cantiflora is opgericht op 4 september 1990 en heeft op dit moment 32 leden, die als volgt zijn ingedeeld: 8 eerste tenoren, 8 tweede tenoren, 8 baritons en 8 bassen. De naam Cantiflora is een samenstelling van cantare (zingen) en flora (bloeien), een koor uit de Bollenstreek. “Zingende Mensen…..Vrolijke Mensen” was in die tijd het motto en dat geldt nog steeds.

In de beginjaren stond er veel Slavisch en Russisch repertoire op het programma. Inmiddels heeft het Mannenkoor Cantiflora een breed internationaal repertoire opgebouwd. Niet alleen Slavisch, maar ook gemakkelijk toegankelijke klassieke muziek, ballads en Nederlands behoren tot hun repertoire.

Onder leiding van hun huidige dirigent Frederic Voorn zingen ze ook songs uit musicals en balladen uit zeer uiteenlopende landen en stijlperioden.

Wat hen tot een krachtig koor maakt is hun enthousiasme en de wil om samen iets goeds neer te zetten.

Het optreden is in De Beukenhof, Eikenlaan 2a, Lisse. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage van de bezoekers in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Zie ook www.cantiflora.nl

Een fotoimpressie

IMG_2350

 IMG_2352

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s