Zondag Open

 salonorkest

Gedurende de herfst- en wintermaanden wordt op zeven zondagmiddagen een open cultureel programma met mooie, gezellige voorstellingen aangeboden.

contactpersonen: mevrouw Lida Zoet, tel. 410331, lidazoet@hotmail.nl de heer Cor Kool, tel. 412201, corkool@casema.nl

 

21 oktober 2018

Seniorenorkest Noordwijkerhout

foto1 Senioren Orkest Noordwijkerhout.JPG

Het orkest bestaat momenteel uit 10 leden, allen senioren, die elke week hun partijtje meespelen. De bezetting bestaat uit gitaar, ukelele, mandoline, blok- en dwarsfluiten, saxofoon, bariton, drums en piano. Het geheel staat onder professionele leiding. Het repertoire bestaat uit een mix aan stukken, deels muziek uit de jaren 1950/60 (Moonlight Serenade, Ramona, Spanisch Eyes, ’t Kleine café, Marina etc.) en semi klassiek (Humoresque,  Chante Encore etc.) in meestentijds eigen arrangementen.

Het optreden is in De Beukenhof, Eikenlaan 2a, Lisse. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage van de bezoekers in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

18 november 2018

The Swinging Husband

swinging husband

Afgelopen seizoen

28 januari 2018 Route 66

Een foto impressie

collage b

 ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

 18 februari 2018 Big Band Oegstgeest

 foto Big Band Oegstgeest

Het was genieten geblazen op deze zonnige zondag in De Beukenhof. Zondag Open had Big Band Oegstgeest uitgenodigd om een partijtje mee te blazen. Eigenlijk was de Beukenhof veel te klein. Het zat prop e n propvol. Als er een nieuwe Beukenhof moet komen kan de zaal beslist niet kleiner worden, eerder groter. Er kon geen mens meer bij. Het was dan ook een top optreden van deze band. Ze brachten een zeer veelzijdig programma van bekende en onbekende arrangementen. Goed te horen was ook dat menig arrangement exclusief voor deze band gemaakt is. Bijzonder was ook dat er veel solo’s van muzikanten te beluisteren viel. Ze zijn allemaal aan bod geweest. Een kers op de taart was de zangeres Erica Laros. Zij was echt een geweldige aanvulling op deze band. Het was niet te merken dat dit haar eerste optreden was. Zie ook www.bigbandoegstgeest.nl, ook Facebook.

Een fotoimpressie

 

 ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

 18 maart 2018 Cantiflora

 Groepsfoto1 Cantiflora

Cantiflora is opgericht op 4 september 1990 en heeft op dit moment 32 leden, die als volgt zijn ingedeeld: 8 eerste tenoren, 8 tweede tenoren, 8 baritons en 8 bassen. De naam Cantiflora is een samenstelling van cantare (zingen) en flora (bloeien), een koor uit de Bollenstreek. “Zingende Mensen…..Vrolijke Mensen” was in die tijd het motto en dat geldt nog steeds.

In de beginjaren stond er veel Slavisch en Russisch repertoire op het programma. Inmiddels heeft het Mannenkoor Cantiflora een breed internationaal repertoire opgebouwd. Niet alleen Slavisch, maar ook gemakkelijk toegankelijke klassieke muziek, ballads en Nederlands behoren tot hun repertoire.

Onder leiding van hun huidige dirigent Frederic Voorn zingen ze ook songs uit musicals en balladen uit zeer uiteenlopende landen en stijlperioden.

Wat hen tot een krachtig koor maakt is hun enthousiasme en de wil om samen iets goeds neer te zetten.

Het optreden is in De Beukenhof, Eikenlaan 2a, Lisse. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage van de bezoekers in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Zie ook www.cantiflora.nl

Een fotoimpressie

IMG_2350

 IMG_2352

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s